fbpx

Privatumo politika

1. Asmens duomenų tvarkymas

Įmonė asmens duomenis tvarko vadovaudamasi Europos Sąjungos Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679 (toliau – Reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų tvarkymą. Tvarkomų asmens duomenų apimtis priklauso nuo užsakomų, perkamų ar naudojamų Įmonės prekių ir to, kokią informaciją pateikia asmuo, kaip Įmonės svetainės lankytojas, kai užsisako, perka ir (ar) naudojasi Įmonės paslaugomis, lankosi ar registruojasi Įmonės interneto svetainėje. 

 

2. Asmens duomenų šaltiniai

Duomenis Klientas pateikia pats kreipdamasis į Įmonę, paliekant komentarus, užduodant klausimus.
Asmeniniai duomenys gaunami Klientui lankantis Įmonės svetainėje, adresu: www.autopaskola24.lt svetainėje. 

 

3. Slapukai

Slapukai – tai failai, saugantys informaciją Kliento kompiuterio kietajame diske arba paieškos programoje. Taip Įmonė gali nustatyti, kad Klientas lankėsi Įmonės internetinėje svetainėje anksčiau. Įmonė naudoja slapukus, siekiant užtikrinti Klientui pačią patogiausią svetainės peržiūrą. Slapukų naudojimas www.autopaskola24.lt svetainėje:

 

SlapukasAprašymasGaliojimo terminas
SESSIONIDVartotojo sesijai palaikyti.Iškart po naršyklės uždarymo
cb-enabledVartotojo sutikimui su slapukų politika išsaugoti.1 metai
langVartotojo kalbos pasirinkimas1 metai
_gaNaudojamas atskirti vartotojus.2 metai
_gidNaudojamas atskirti vartotojus.24 valandos
_gatNaudojamas užklausų srauto valdymui.1 metai 
Autopaskola24.lt © 2021. Visos teisės saugomos.